x close

Hănescu, învins în optimi la Roland Garros, de Fernando Gonzalez

31 Mai 2009   •   14:02
Hănescu, învins în optimi la Roland Garros, de Fernando Gonzalez

Din păcate pentru noi, Victor Hănescu a fost învins în optimile de finală de la Roland Garros. Chilianul Fernando Gonzalez, favoritul nr.12, s-a impus în trei seturi, 6-2,6-4,6-2, într-un meci în care a servit şase aşi şi a reuşit să valorifice cinci din cele opt şanse de break.
Românul, în schimb, nu a beneficiat de nicio ocazie de câştiga pe serviciul adversarului, consemnându-se în dreptul său două duble greşeli şi opt erori neforţate, totuşi mai puţine decât numărul de greşeli neforţate înregistrate de Gonzalez.
Deşi aproape de a-şi egala performaţa de la Roland Garros, prezenţa în sferturi, în anul 2005, participarea în optimile de finală de la Open-ul Franţei este totuşi o reuşită. Iar accederea în optimi a fost cu atât mai meritorie, cu cât Victor a trecut de cel mai bine cotat francez, Gilles Simon, în trei seturi, 6-4, 6-4, 6-2.
În ceea ce îl priveşte pe Fernando Gonzalez, acesta a jucat finala Australian Open din 2007 şi a câştigat titlul olimpic, la dublu, în 2004, alături de Nicolas Massu.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Victor Hanescu Roland Garros
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati