Antena 3 CNN Sport Tenis Hănescu, învins în optimi la Roland Garros, de Fernando Gonzalez

Hănescu, învins în optimi la Roland Garros, de Fernando Gonzalez

Hănescu, învins în optimi la Roland Garros, de Fernando Gonzalez
31 Mai 2009   •   14:02

Din păcate pentru noi, Victor Hănescu a fost învins în optimile de finală de la Roland Garros. Chilianul Fernando Gonzalez, favoritul nr.12, s-a impus în trei seturi, 6-2,6-4,6-2, într-un meci în care a servit şase aşi şi a reuşit să valorifice cinci din cele opt şanse de break.
Românul, în schimb, nu a beneficiat de nicio ocazie de câştiga pe serviciul adversarului, consemnându-se în dreptul său două duble greşeli şi opt erori neforţate, totuşi mai puţine decât numărul de greşeli neforţate înregistrate de Gonzalez.
Deşi aproape de a-şi egala performaţa de la Roland Garros, prezenţa în sferturi, în anul 2005, participarea în optimile de finală de la Open-ul Franţei este totuşi o reuşită. Iar accederea în optimi a fost cu atât mai meritorie, cu cât Victor a trecut de cel mai bine cotat francez, Gilles Simon, în trei seturi, 6-4, 6-4, 6-2.
În ceea ce îl priveşte pe Fernando Gonzalez, acesta a jucat finala Australian Open din 2007 şi a câştigat titlul olimpic, la dublu, în 2004, alături de Nicolas Massu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Roland Garros
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close