Antena 3 CNN Sport Tenis Hănescu s-a calificat în turul III de la Wimbledon. Urmează, probabil, Davydenko

Hănescu s-a calificat în turul III de la Wimbledon. Urmează, probabil, Davydenko

Hănescu s-a calificat în turul III de la Wimbledon. Urmează, probabil, Davydenko
24 Iun 2010   •   09:03

Jucătorul român Victor Hănescu şi-a asigurat miercuri locul în turul al treilea de la Wimbledon printr-o victorie în patru seturi în faţa turcului Marsel Ilhan, locul 118 ATP. Românul, favorit numărul 31 al competiţiei, s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, 3-6, 6-3 şi în va întâlni în turul următor pe învingătorul partidei Davydenko - Brands.
Două ore şi 35 de minute i-au trebuit lui Victor Hănescu să îşi asigure locul în a treia rundă de la cel mai mare turneu pe iarbă al anului. Adversarul turc nu i-a pus probleme reale decât în setul al treilea, pe care l-a şi câştigat şi a întârziat victoria românului. Prezenţa în turul III egalează astfel cea mai bună performanţă de la Wimbledon a lui Hănescu. El a mai ajuns în această rundă în 2003 şi în 2009. Pentru această calificare, el va primi un premiu de aproximativ 38.000 de euro, potrivit Mediafax.
Victor Hănescu îl va întâlni în turul următor pe învingătorul partidei dintre rusul Nikolay Davydenko, locul 5 ATP, şi germanul Daniel Brands, locul 98 ATP.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Wimbledon
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close