Antena 3 CNN Sport Tenis Hănescu scuipă suporterii la Wimbledon şi apoi abandonează în meciul cu Daniel Brands

Hănescu scuipă suporterii la Wimbledon şi apoi abandonează în meciul cu Daniel Brands

Hănescu scuipă suporterii la Wimbledon şi apoi abandonează în meciul cu Daniel Brands
26 Iun 2010   •   13:05

Românul Victor Hănescu a fost aproape de a se califica în optimile de finală de la Wimbledon, dar a ratat patru mingi de meci în setul al III-lea iar meciul a luat o turnură foarte proastă din acel moment. Enervat de revenirea germanului Brands, Hănescu a intrat în conflict cu suporterii si camerele de filmat au arătat chiar că i-a scuipat pe unii dintre acestia. La scurt timp după acel eveniment jenant, Hănescu s-a retras de pe teren, pierzând meciul.

6-7, 6-7, 7-6, 6-3, 3-0 a fost scorul unei partide bizare dintre germanul Daniel Brands si românul Victor Hănescu. Compatriotul nostru a câstigat greu primele două seturi si a ratat în al treilea patru mingi de meci. Faptul că a pierdut jocul din mână si o accidentare sâcâitoare la picior l-au scos din fire pe român în setul cinci. Rezultatul a fost unul greu de descris. Imaginile TV l-au arătat pe Hănescu, în vârstă de 28 de ani, cum scuipa mai multi suporteri.

După acest eveniment, românul a fost înjurat copios din tribune, iar patru spectatori au fost chiar arestati de politia londoneză. Cu toate acestea, reprezentantii fortelor de ordine nu au confirmat că arestările au avut legătură cu injurii aduse lui Hănescu. Plângerea la politie a fost, însă, făcută de tenismanul român.

"Politia a fost chemată la terenul 18 pentru tulburarea ordinii. Patru tineri au fost retinuti, cu totii au fost dusi la o sectie de politie pentru tulburarea linistii", a spus unul dintre purtărorii de cuvânt al Scotland Yard, potrivit Mediafax.

Oficialii de la Wimbledon vor investiga, acum, evenimentele cu ajutorul înregistrărilor TV si vor lua măsuri disciplinare împotriva lui Hănescu. Acesta poate, foarte bine, să piardă banii câstigati anul acesta la Wimbledon si chiar să fie sanctionat mai dur dacă se consideră necesar.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Wimbledon
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close