Antena 3 CNN Sport Tenis Hănescu şi Tecău, în semifinale la dublu la Valencia

Hănescu şi Tecău, în semifinale la dublu la Valencia

Hănescu şi Tecău, în semifinale la dublu la Valencia
Sursa foto: victor hanescu
05 Noi 2009   •   20:33

Jucătorii români de tenis Victor Hănescu şi Horia Tecău s-au calificat, joi, în semifinalele turneului de la Valencia, dotat cu premii în valoare totală de 2 milioane de euro. Perechea română a trecut în sferturi de cuplul uruguayano-argentinian Cuervas/Monaco cu scorul de 7-5, 6-1.
Hănescu şi Tecău au avut, joi, o misiune poarte mai uşoară decât se aşteptau în compania lui Pablo Cuervas şi Juan Monaco. Românii s-au impus în două seturi, cu scorul de 7-5, 6-1.
Acesta nu este primul rezultat foarte bun făcut de Hănescu şi Tecău în turneu, cei doi reuşind să elimine din competiţie perechea favorită numărul unu chiar din primul tur. Atunci, cei doi i-au scos pe Frystenberg/Marcin Matkowski din Polonia cu scorul de 6-3, 3-6, 11-9, după un meci extrem de echilibrat.
Semifinalele de la Valencia vor fi un nou test greu pentru români, care vor da piept cu Frantisek Cermak (Cehia) şi Michal Mertinak (Slovacia), potrivit Mediafax.
Până acum, Hănescu şi Tecău au câştigat 21.600 de euro şi 180 de puncte ATP, care se vor împărţi în mod egal la cei doi jucători.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close