Antena 3 CNN Sport Tenis Henin şi Clijsters ar putea face pereche la dublu pentru JO 2012

Henin şi Clijsters ar putea face pereche la dublu pentru JO 2012

Henin şi Clijsters ar putea face pereche la dublu pentru JO 2012
10 Dec 2010   •   13:59

Justine Henin şi Kim Clijsters iau în considerare formarea unei echipe de dublu în vederea participării la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra.

În trecut, belgiencele au recunoscut că nu sunt foarte apropiate din cauza rivalităţii îndelungi, dar, vorbind la o conferinţă de presă după meciul demonstrativ de la Antwerp, Henin a declarat: "Există o dorinţă reală să joc la Olimpiadă".

Clijsters, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că 2012 ar putea fi ultimul ei sezon complet, adăugând că ar fi frumos să părăsească tenisul cu o participare la Olimpiadă.

Cele două jucătoare îşi fac probleme pentru calendarul foarte încărcat şi dificultăţile pe care o participare la JO le atrage, dar Henin spune că "totul se poate întâmpla".

Henin şi Clijsters au jucat o singură dată împreună la dublu, la nivel înalt, când Belgia a pierdut în faţa Rusiei meciul din sferturile de finală ale FED Cup 2006. Dacă se decid să participe la Londra împreună, ele vor avea competiţie serioasă din partea surorilor Venus şi Serena Williams, medaliate cu aur la JO 2000 şi JO 2008.


×
Subiecte în articol: Kim Clijsters
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close