Antena 3 CNN Sport Tenis Horia Tecău s-a calificat pentru al doilea an la rând în finala de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Horia Tecău s-a calificat pentru al doilea an la rând în finala de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Horia Tecău s-a calificat pentru al doilea an la rând în finala de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy
de M.T.    |    26 Apr 2013   •   22:13

Pentru al doilea an la rând, Horia Tecău va fi prezent în finala de dublu de la turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, care se desfăşoară la Arenele BNR din Capitală şi este dotat cu premii totale de 410.200 euro.

Jucătorul român şi partenerul său, Max Mirnîi (Belarus), principalii favoriţi, s-au calificat în ultimul act după ce au trecut în semifinale de perechea formată din Viktor Troicki (Serbia) şi Andreas Seppi (Italia), scor 6-3, 3-6, 10-8.

În finală, Tecău şi Mirnîi vor juca împotriva tandemului Lukas Dlouhy (Cehia)/Oliver Marach (Austria), care s-au impus în semifinale cu 6-4, 6-4 în faţa favoriţilor 3 ai probei, mexicanul Santiago Gonzalez şi americanul Scott Lipsky.

Anul trecut, când făcea pereche cu suedezul Robert Lindstedt, Horia Tecău a câştigat finala de dublu.

Tecău şi Mirnîi, care joacă împreună de la începutul acestui an, se află la a treia finală în această formulă, în precedentele două, la Sydney şi Delray Beach, fiind învinşi.

Tot vineri, în turneul de simplu, Victor Hănescu a fost eliminat în sferturile de finală, după ce a pierdut în două seturi, scor 3-6, 6-7, meciul cu al cincilea favorit, germanul Florian Mayer.

×
Subiecte în articol: Horia Tecau turneu ATP Victor Hanescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close