Antena 3 CNN Sport Tenis Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați de la US Open

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați de la US Open

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați de la US Open
05 Sep 2016   •   23:46

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au fost învinşi de cuplul Robert Lindstedt (Suedia)/Aisam Al-Haq Qureshi (Pakistan), cu 6-3, 7-6 (4), luni, în optimile probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului. 

Tecău şi Rojer, favoriţii numărul cinci ai probei, au cedat după o oră şi 38 de minute. 

Din punct de vedere statistic, meciul a fost unul foarte echilibrat, diferenţa fiind făcută la punctele reuşite cu al doilea serviciu (67%, respectiv 56%). Fiecare pereche a reuşit câte 28 de mingi direct câştigătoare, învinşii au avut 13 erori neforţate, iar învingătorii 14. Tecău şi Rojer au reuşit doar doi aşi şi au comis 6 duble greşeli, iar învingătorii au avut 5 aşi şi 4 duble greşeli. 

Horia Tecău a ajuns anul trecut până în sferturi la Flushing Meadows, cea mai bună perfomanţă a sa la US Open, pe care a mai reuşit-o şi în 2011, alături de suedezul Robert Lindstedt. 

Tecău şi Rojer vor primi 40.000 de dolari şi 180 de puncte ATP. Dacă Tecău l-a avut în trecut partener pe Lindstedt, Rojer a făcut pereche o perioadă cu pakistanezul Qureshi. 

Tecău şi Rojer au avut anul acesta evoluţii modeste la turneele de Mare Şlem faţă de anul trecut, sfert de finală la Australia Open, turul al doilea la Roland Garros, primul tur la Wimbledon şi optimi la US Open. În 2015, perechea româno-olandeză a bifat semifinale la Melbourne şi Roland Garros, titlu la Wimbledon şi sferturi la New York. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Horia Tecau Jean-Julien Rojer US Open
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close