Antena 3 Sport Tenis Horia Tecău şi Robert Lindstedt, nominalizaţi pentru dublul anului 2012. Îi puteţi vota pe site-ul ATP

Horia Tecău şi Robert Lindstedt, nominalizaţi pentru dublul anului 2012. Îi puteţi vota pe site-ul ATP

de M.T.    |    19 Oct 2012   •   15:17
Horia Tecău şi Robert Lindstedt, nominalizaţi pentru dublul anului 2012. Îi puteţi vota pe site-ul ATP
Sursa foto: Foto: Agerpres

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au fost nominalizaţi pentru 2012 ATP World Tour Fans Favourite Awards, la categoria dublu, alături de alte 13 perechi.

În 2011, premiul a fost câştigat de fraţii americani Bob şi Mike Bryan, aflaţi la al şaptelea succes consecutiv şi care se numără printre nominalizaţi şi în acest an.

Tecău şi Lindstedt s-au calificat pentru al doilea an la rând pentru Turneul Campionilor, concurs care va încheia practic parteneriatul dintre ei, după aproape trei ani.

În această perioadă, perechea româno-suedeză a cucerit 10 titluri, dintre care unul de Masters, a jucat în trei finale consecutive la Wimbledon şi s-a aflat constant în Top 10 mondial.

Îi puteţi vota pe Horia Tecău şi Robert Lindstedt
AICI

De asemenea, se va vota să pentru jucătorul anului la simplu, dintre nominalizaţi nelipsind Roger Federer, Novak Djokovic, Rafael Nadal sau Andy Murray.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close