Horia Tecău va continua să facă echipă cu Jean-Julien Rojer şi în 2015

de G.S.    |    18 Noi 2014   •   13:48
Horia Tecău va continua să facă echipă cu Jean-Julien Rojer şi în 2015 Foto: Facebook
Tenismanul Horia Tecău a anunţat, marţi, pe pagina sa oficială de Facebook, că va continua să facă echipă de dublu şi în anul 2015 cu olandezul Jean-Julien Rojer.
"Sunt recunoscător pentru acest sezon. Mi-a plăcut să fac parte din această echipă (n.r. - pereche de dublu cu Jean-Julien Rojer). Vom continua împreună şi anul viitor. Mulţumesc fanilor noştri. Este minunat să văd comunităţile de români la meciurile noastre. Vom încerca să vă dăm mai puţine dureri de cap anul viitor", a scris Tecău, postând pe pagina sa şi o fotografie cu Roger.
Tecău şi Rojer au câştigat opt trofee în acest an. Ei s-au mai impus la Shenzhen, Washington, s-Hertogenbosch, Bucureşti, Casablanca, Zagreb, Beijing şi Valencia şi au mai jucat o finală, la Rotterdam. Ei au participat la începutul acestei luni la Turneul Campionilor de la Londra, fiind eliminaţi din faza grupelor după trei înfrângeri.
Tenismanul Horia Tecău face pereche cu olandezul Jean-Julien Rojer de la finalul anului 2013, când a renunţat la parteneriatul pe care îl avea cu bielorusul Max Mirnîi, din cauza rezultatelor slabe înregistrate.
 

Parteneri
x close