Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, investigat de Federația Internațională de Tenis pentru comentariile despre sarcina Serenei Williams

Ilie Năstase, investigat de Federația Internațională de Tenis pentru comentariile despre sarcina Serenei Williams

 Ilie Năstase, investigat de Federația Internațională de Tenis pentru comentariile despre sarcina Serenei Williams
22 Apr 2017   •   09:56

Căpitanul echipei de Fed Cup a României, fostul număr 1 mondial Ilie Năstase, a fost auzit în timp ce făcea comentarii cu tentă rasistă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams, scrie BBC.

În timp ce Simona Halep răspundea unei întrebări pe această temă, în timpul tragerii la sorți de la Constanța, Năstase, în vârstă de 70 de ani, s-a întors spre unul dintre colegii săi și a spus în limba română: "Să vedem ce culoare va avea: cea a ciocolatei sau cea a laptelui."

Un purtător de cuvânt al Federației Internaționale de Tenis a declarat pentru BBC că e la curent cu aceste comentarii și că o investigație a fost demarată.

"ITF nu tolerează limbajul discriminatoriu și ofensator și niciun comportament similiar. Suntem la curent cu aceste comentarii ale lui Ilie Năstase și am început o invetigație completă pentru a avea toate faptele înainte de a lua măsuri", se arată în declarație.  

Este pentru a doua oară în ultimele luni când Serena Williams este ținta lui Ilie Năstase. Recent acesta a mai aruncat câteva cuvinte și pe tema unui posibil dopaj la care ar recurge Williams.

Nu a fost singurul moment bizar al conferinței de vineri de la Constanța, susține corespondentul BBC.

Năstase și-ar fi pus brațul în jurul căpitanului nejucător al Marii Britanii, Anne Keothavong, și i-ar fi cerut numărul camerei de hotel, iar asta chiar sub urechile presei. Anne Keothavong este gravidă cu cel de-al doilea copil.

România joacă contra Marii Britanii în în cadrul barajului de menţinere/promovare în Grupa Mondială II a Fed Cup.

Serena e gravidă

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a anunţat miercuri că este însărcinată cu primul său copil, relatează presa internaţională.

Serena Williams, în vârstă de 35 de ani, mult timp lider mondial, a postat pe Snapchat o fotografie a sa din profil, într-un costum de baie galben, cu burta proeminentă şi cu indicaţia "20 de săptămâni". Serena Williams a şters fotografia după câteva minute.

Sportiva este logodită cu Alexis Ohanian, 33 de ani, unul dintre fondatorii reţelei de socializare Reddit.

Jucătoarea, acum locul 2 WTA, va reveni luni pe primul loc în ierarhia mondială.

 

×
Subiecte în articol: Serena Williams tenis Fed Cup Ilie Nastase
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close