Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, reacție violentă la adresa Soranei Cârstea: Nu știu cine este duduia asta!

Ilie Năstase, reacție violentă la adresa Soranei Cârstea: Nu știu cine este duduia asta!

Ilie Năstase, reacție violentă la adresa Soranei Cârstea: Nu știu cine este duduia asta!
02 Noi 2016   •   11:45

Noul căpitan nejucător al echipei de FedCup a României a reacționat violent după ce jucătoarea de tenis Sorana Cârsta a contestat numirea sa. Năstase o atacă dur pe Cârstea pe care o face "fetiță" sau "duduie".

„Eu nu ştiu în ce calitate a vorbit acea fetiţă sau duduie despre mine. Eu nu ştiu nici cine este. Pe ce loc mondial e ea? Nici nu face parte din echipă. Vă rog să îi spuneţi să stea liniştită. Eu nu vin în locul Alinei Tecşor. Tot ea o să antreneze echipa, iar dacă se va decide să stea pe scaun lîngă mine eu chiar nu am nici o problemă. Însă vreau să îi amintiţi duduii Cârstea că eu, Ilie Năstase, am fost numărul unu mondial. Şi vreau să îi mai amintiţi că la mine s-au terminat cu nepotismele sau prieteniile pe la lot. Vor juca doar cele mai în formă jucătoare şi o să mă uit cu atenţie şi pe clasament să văd pe ce locuri sînt jucătoarele noastre. Acum ce vrea Sorana? Eu nu m-am teleportat pe funcţia de căpitan nejucător. Am fost numit de către conducerea Federaţiei de Tenis. Ştiu că Simona, Irina şi Monica au şi discutat între ele în legătură cu numirea mea. Au fost de acord, iar apoi eu am preluat postul de căpitan nejucător, deoarece vreau să ajut cît pot eu de mult ca echipa noastră naţională de Fed Cup să se califice cît mai repede posibil în Grupa Mondială. Consider că avem valoare să ajungem acolo sus”, a declarat Ilie Năstase, citat de Fanatik.

În urmă cu cîteva zile, ocupanta locului 81 mondial a declarat că i se pare ciudată şi suspectă decizia numirii în funcţia de căpitan nejucător a fostului lider mondial: „Mi se pare puţin ciudat, suspect. Am citit interviul dînsului dupa ce s-a aflat. Mi s-a părut că n-ar vrea să fie aici. Un pic ciudat din toate punctele de vedere ţinînd cont că echipa a mers incredibil cu Alina Tecşor. Lucrurile mergeau chiar foarte bine. N-am înţeles schimbarea, dar toată lumea ştie că avem respect pentru domnul Năstase. Însă atît timp cît e şi Alina antrenor acolo, în spate, probabil că lucrurile vor merge bine”, a declarat Cârstea.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase tenis Sorana Cîrstea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close