Antena 3 CNN Sport Tenis Început cu stângul la Fed Cup. România pierde prima confruntare, cu Elveţia, 1-2

Început cu stângul la Fed Cup. România pierde prima confruntare, cu Elveţia, 1-2

Început cu stângul la Fed Cup. România pierde prima confruntare, cu Elveţia, 1-2
Sursa foto: raluca olaru
03 Feb 2010   •   22:07

Echipa României de Fed Cup a suferit miercuri prima îngrângere în competiţia din Portugalia, fiind depăşită de reprezentativa similară a Elveţiei. Jucătoarele trimise în teren de căpitanul nejucător Irina Spârlea au fost învinse în două meciuri din trei, singurul succes fiind cel reuşit de Alina Dulgheru în faţa lui Patty Schnyder. În celălalt duel al zilei, Croaţia a învins ţara gazdă, Portugalia, cu 2-1.
România a rămas fără punct în Fed Cup după prima zi, după întâlnirea cu Elveţia din cadrul Zonei I Euro-Africane. Prima partidă dintre cele trei cu elveţiencele a fost câştigată de Amra Sadikovic în faţa Ralucăi Olaru cu scorul de 7-6 (1), 5-7, 6-4. Rezultatul a fost o surprinză, întrucât elveţianca ocupă doar locul 374 WTA, în timp ce Olaru este în top 100. Alexandra Dulgheru a reparat ce stricase colega ei şi a învins în al doilea meci pe Patty Schnyder, locul 44 mondial, cu scorul de 3-6, 7-6, 6-0. Meciul decisiv a fost pierdut de Simona Halep şi Raluca Olaru în faţa cuplului Patty Schnyder/Amra Sadikovic cu scorul de 7-6 (4), 6-1, potrivit Mediafax.
România este repartizată la Fed Cup într-o grupă din care mai fac parte echipele Elveţiei, Croaţiei şi Portugaliei, iar întâlnirile iau loc în Complexul de Tenis din Cruz Quebraga din Portugalia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close