Antena 3 CNN Sport Tenis Ion Ţiriac o critică pe Simona Halep: „Nu e pregătită, nu ştiu dacă e atât de important să joace la Moscova”

Ion Ţiriac o critică pe Simona Halep: „Nu e pregătită, nu ştiu dacă e atât de important să joace la Moscova”

Ion Ţiriac o critică pe Simona Halep: „Nu e pregătită, nu ştiu dacă e atât de important să joace la Moscova”
de S.T.    |    13 Oct 2018   •   19:46

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, sâmbătă, că din punctul său de vedere Simona Halep, diagnosticată cu hernie de disc, nu are cum să fie pregătită să joace în acest moment, în special după ce a abandonat la ultimele două turnee.

„Pregătită nu este, în special după ce vine după 2 turnee în care a abandonat aproape de fiecare dată. Plus că de la US Open nu a mai avut un antrenament ca lumea absolut deloc. Ea are totuşi o echipă, nişte oameni, sper eu cu mintea la ei, ca să vadă despre ce este vorba pentru că, într-adevăr, ea pregătită nu e. Nu are cum să fie, chiar dacă vrea ea să spună, aşa gândesc eu. Că încearcă, e meritoriu. Are garanţii că nu i se agravează (n.r. - hernia de disc)? Nu ştiu, eu nu am vorbit cu Sf. Petru să îmi garanteze ceva, dar aşa să fie. Însă nu ştiu dacă într-adevăr este atât de important ca să mai joci un turneu ca Moscova şi de acolo să sari direct la Singapore (n.r. - Turneul Campioanelor)”, a spus Ţiriac.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close