Antena 3 CNN Sport Tenis Irina Begu a ratat calificarea în finala turneului de la Dallas

Irina Begu a ratat calificarea în finala turneului de la Dallas

Irina Begu a ratat calificarea în finala turneului de la Dallas
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Aug 2011   •   12:01

Irina Begu nu a reuşit să se califice în finala turneului WTA de la Dallas, dotat cu premii totale de 220.000 de dolari.

 
Românca, a opta favorită, a fost învinsă fără drept de apel de Sabine Lisicki (Germania), locul 23 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 0-6, 1-6, în numai 53 de minute.
 
Am lovit mingea foarte bine şi am făcut tot ceea ce trebuia să fac. Cred că joc tot mai bine de la meci la meci, ceea ce este un lucru bun înainte de US Open”, a declarat Lisicki, care va încerca să câştige al doilea titlu în 2011, după cel de la Birmingham.
 
În ultimul act, Lisicki o va înfrunta pe elveţianca Aravane Rezai, care a trecut în semifinale de Angelique Kerber cu 6-2, 3-5, 7-5.
 
Irina Begu a pierdut şi ocazia de a juca finala de dublu, alături de Ipek Şenoglu, perechea româno-turcă fiind învinsă în semifinale de Alize Cornet/Pauline Parmentier (Franţa), scor 3-6, 3-6.
 
În ultimul act al probei de dublu va fi însă prezentă Sorana Cârstea, care face echipă cu italianca Alberta Brianti.
 
Cele două jucătoare din România vor rămâne în Statele Unite, acolo unde de luni începe US Open. Irina Begu va juca în primul tur cu favorita numărul 18, italianca Roberta Vinci, în timp ce Sorana Cârstea o va întâlni pe italianca Alberta Brianti (Belgia), cap de serie 20.

 

×
Subiecte în articol: turneu WTA Dallas Irina Begu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close