Antena 3 CNN Sport Tenis Irina Begu, eliminată în primul tur la Roland Garros. Florin Mergea, în turul 2 la dublu

Irina Begu, eliminată în primul tur la Roland Garros. Florin Mergea, în turul 2 la dublu

Irina Begu, eliminată în primul tur la Roland Garros. Florin Mergea, în turul 2 la dublu
de M.T.    |    29 Mai 2013   •   10:53

Irina Camelia Begu a părăsit turneul de la Roland Garros încă din primul tur, fiind eliminată în runda inaugurală de jucătoarea iberică Silvia Soler-Espinosa.

Soler-Espinosa a abut nevoie de o oră şi 21 de minute pentru a se impune în două seturi, scor 6-3, 6-2, reprezentanta Spaniei urmând să joace în turul 2 cu franţuzoaica Alize Cornet, cap de serie numărul 31.

O singură jucătoare din România mai este prezentă pe tabloul principal al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Sorana Cârstea, care va juca în turul secund cu suedeza Johanna Larsson.

Larsson s-a calificat după ce a învins-o în primul tur pe Monica Niculescu, învingătoarea meciului dintre jucătoarea din Suedia şi Sorana Cârstea urmând să joace în al treilea tur cel mai probabil împotriva liderului mondial, Serena Williams, care o va întâlni pe Anna Tatishvili, din Georgia.

În competiţia masculină de dublu, Florin Mergea şi partenerul său, germanul Philipp Marx, au trecut de francezii Gael Monfils şi Josselin Ouanna, scor 6-3, 7-6, şi s-au calificat în turul al doilea, unde îi vor întâlni pe câştigătorii meciului dintre Colin Fleming/Jonathan Marray (Marea Britanie) şi Feliciano Lopez (Spania)/Andre Sa (Brazilia).

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close