Antena 3 CNN Sport Tenis Irina Begu, în finala turneului WTA de la Marbella

Irina Begu, în finala turneului WTA de la Marbella

Irina Begu, în finala turneului WTA de la Marbella
10 Apr 2011   •   11:15

Irina Begu, numărul 138 WTA, a reuşit să se califice în finala turneului de la Marbella, după ce a învins-o în penultimul act pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, numărul 14 mondial, în trei seturi, 3-6, 7-6, 6-4, la capătul a trei ore şi 10 minute de joc 

 
Venită din calificări, Begu a pierdut un singur set în drumul său spre finala concursului din Spania, reuşind totodată cea mai bună performanţă a carierei sale, cele 216 puncte WTA urmând cel mai probabil să o aducă pe româncă între primele 100 de jucătoare ale lumii.
 
În finală, Irina Begu o va întâlni pe principala favorită a turneului, belarusa Victoria Azarenka, care a învins-o pe italianca Sara Errani cu 6-2, 6-1.
 
La Casablanca, românul Horia Tecău şi suedezul Robert Lindstedt au câştigat proba de dublu a turneului dotat cu premii totale de 398.250 euro, dubă ce i-au învins în ultimul act pe Colin Fleming (Marea Britanie)/Igor Zelenay (Slovacia) cu 6-2, 6-1. Principalii favoriţi ai competiţiei, cei doi au obţinut victoria după numai 56 de minute, fiecare dintre ei urmând să primească 11.000 de euro şi 250 de puncte ATP în clasamentul de dublu.
 
Tot în concursul marocan, Victor Hănescu a ratat a doua finală consecutivă, după ce a fost învins în penultimul act de italianul Potito Starace, cap de serie numărul 5, cu 1-6, 7-6, 6-7.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close