Antena 3 CNN Sport Tenis Irina Begu s-a impus la BCR Open Ladies România

Irina Begu s-a impus la BCR Open Ladies România

Irina Begu s-a impus la BCR Open Ladies România
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Iul 2011   •   20:29

Irina Begu, locul 56 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat, sâmbătă, turneul BCR Ladies Open România, dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. 

 
În ultimul act al turneului de la Bucureşti, Begu a învins-o pe jucătoarea spaniolă Laura Pous-Tio, poziţia 84 în ierahia mondială şi a şasea favorită a competiţiei, cu scorul de 6-3, 7-5. 
 
Pous-Tio se calificase în finală după ce trecuse în penultimul act de o altă româncă, Simona Halep, cap de serie numărul 1, cu scorul de 6-0, 6-3.
 
Pentru Irina Begu, a fost cel de-al doilea titlu câştigat în acest an la BCR Open Ladies, după ce, alături de Elena Bogdan, se impusese şi în finala de dublu, în faţa perechii Maria Elena Camerin (Italia)/Ipek Senoglu (Turcia), cu scorul de 6-7, 7-6, 16-14.

Adversara mea a alergat foarte bine şi s-a mişcat incredibil, iar în unele momente nu aveam soluţii. Chiar şi aşa, am reuşit să câştig în două seturi. La începutul turneului mă gândeam că trebuie să mă impun într-un un turneu, dar nu credeam că voi ieşi învingătoare atât la simplu, cât şi la dublu”, a declarat Begu la TVR 2 la sfârşitul meciului.

×
Subiecte în articol: Irina Begu turneu WTA
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close