Antena 3 CNN Sport Tenis Italianca Pennetta a învins coşmarul Soranei Cîrstea şi a câştigat titlul la Los Angeles

Italianca Pennetta a învins coşmarul Soranei Cîrstea şi a câştigat titlul la Los Angeles

Italianca Pennetta a învins coşmarul Soranei Cîrstea şi a câştigat titlul la Los Angeles
Sursa foto: Flavia Pennetta
10 Aug 2009   •   15:33

Flavia Pennetta a învins-o pe Samantha Stosur cu 6-4, 6-3 şi a obţinut al optulea titlu WTA, la LA Women?s Tennis Championships. Cap de serie numărul 10, Pennetta a continuat forma superbă din semifinala cu Maria Sharapova şi s-a impus fără mari probleme la Los Angeles, după o oră şi 21 de minute.

Stosur, care a trecut în semifinale de Sorana Cîrstea graţie unui serviciu puternic şi impecabil, a făcut opt duble greşeli în faţa italiencei şi a pierdut astfel pentru a cincea oară o finală de turneu WTA.

Australianca se poate consola totuşi că a urcat pe locul 17 în clasamentul mondial, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera ei. ?Mă voi uita în urmă la cele două săptămâni petrecute în California şi am multe motive să fiu fericită. Ştiu că joc un tenis grozav?, a spus Stosur.

Pennetta a urcat şi ea până pe locul 12 în clasamentul WTA. ?Serviciul meu a fost foarte bun. Am fost foarte agresivă şi am jucat la fileu de câteva ori, câştigând fiecare punct acolo. Este o îmbunătăţire importantă adusă jocului meu?, a spus Pennetta.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Flavia Pennetta samantha stosur
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close