Antena 3 CNN Sport Tenis Jelena Jankovic, calificare în forţă în semifinalele Pan Pacific Open

Jelena Jankovic, calificare în forţă în semifinalele Pan Pacific Open

Jelena Jankovic, calificare în forţă în semifinalele Pan Pacific Open
01 Oct 2009   •   16:05


Favorita numărul şapte de la Pan Pacific Open, Jelena Jankovic, a trecut în forţă de franţuzoaica Marion Bartoli, scor 6-4, 6-3, şi s-a calificat în semifinalele turneului din Tokyo.

Jucătoarea din Serbia, care a terminat anul 2008 în fruntea clasamentului mondial, nu a părut niciodată în pericol de a pierde meciul şi de a se alătura primelor şase favorite pe tuşa evenimentului cu premii în valoare de 2 milioane de dolari.

"E o mare diferenţă când mintea îmi e la joc. Evoluez la un alt nivel. Atât de multe lucruri s-au întâmplat anul acesta. Mama mea s-a îmbolnăvit şi a fost operată. Înainte de a doua rundă de la US Open (când a fost învinsă, luna trecută) bunica mea a murit. Tenisul a trecut astfel în plan secund, pentru că sunt lucruri mai importante în viaţă", a spus Jankovic.

Un turneu care a adus la start nouă din cele mai bune zece jucătoare ale lumii, mai are doar două în competiţie, favorita numărul nouă, Victoria Azarenka din Belarus, urmând să joace joi.

Jucătoarea numărul unu în lume, Dinara Safina, favorita numărul doi Venus Williams şi campioana de la French Open, Svetlana Kuznetsova, au părăsit turneul după primul meci în competiţie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jelena Jankovic
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close