Antena 3 CNN Sport Tenis John McEnroe va juca un meci demonstrativ, în premieră la Bucureşti, cu Andrei Pavel

John McEnroe va juca un meci demonstrativ, în premieră la Bucureşti, cu Andrei Pavel

John McEnroe va juca un meci demonstrativ, în premieră la Bucureşti, cu Andrei Pavel
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
21 Mar 2012   •   15:19

Ilie Năstase a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că la meciul demonstrativ din cadrul turneului care poartă numele său şi al lui Ion Ţiriac va participa fostul tenisman John McRoe, informează Mediafax.

Năstase a spus despre fostul tenisman american că "nu o să fie la fel de haios" precum Yannick Noah, cel care a participat la show-ul din 2011.
   
"În fiecare an au fost invitaţi diferiţi jucători la meciul demonstrativ. Singurii care au fost constanţi au fost Mansour Bahrami şi cu mine. Anul trecut a fost Yannick Noah care a făcut un show extraordinar. Dar meciul demonstrativ nu o să fie la fel de haios cu McEnroe faţă de cel cu Yannick Noah. Pentru că McEnroe este serios. O să joace la simplu şi o să încerce să îl bată pe Andrei Pavel şi o să protesteze sigur. Iar la dublu nu o să fie atât de haios, asta vă spun sigur", a afirmat Năstase.
   
Show-ul demonstrativ va avea loc pe 24 aprilie şi va începe cu un meci de simplu între John McEnroe şi Andrei Pavel. Ulterior este programată o partidă de dublu, celor doi urmând să li se alăture Ilie Năstase şi Mansoul Bahrami.
   
John McEnroe, fost număr 1 mondial, câştigator a 17 titluri de Grand Slam, se va afla în premieră la Bucureşti pentru un meci demonstrativ.
   
Conform organizatorilor, este posibil ca, în afara evenimentului din 24 aprilie, Ilie Năstase să joace un meci demonstrativ şi cu Gheorghe Hagi. "Am mai jucat cu Gică... ar fi o idee să joc cu el un demonstrativ. El e stângaci, dar tenis joacă cu mâna dreaptă, o să fie interesant", a spus Năstase.


×
Subiecte în articol: Ilie Nastase tenis Ion Tiriac
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close