Antena 3 CNN Sport Tenis Jucătoarea de tenis Elora Dabija merge în turul doi al turneului de la Kolkata

Jucătoarea de tenis Elora Dabija merge în turul doi al turneului de la Kolkata

Jucătoarea de tenis Elora Dabija merge în turul doi al turneului de la Kolkata
18 Noi 2008   •   17:09

Elora Dabija a obţinut calificarea în turul doi al turneului challeger de la Kolkata, după ce a învins-o, cu scorul de 6-7 (5/7), 6-2, 6-2, pe Angelika Roesch din Germania. Românca va juca în următoarea partidă contra jucătoarei de tenis Leonie Mekel. Sportiva olandeză a beneficiat de abandonul Lianei Gabriela Ungur, cap de serie numărul 6, la scorul de 6-3.
În cadrul turneului din India, Agnes Szatmari, a patra favorită, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Shivika Burman. Aceasta va juca în faza următoare a competiţiei cu australianca Sophie Ferguson, care a trecut, cu scorul de 6-4, 7-5, de Vivian Segnini din Brazilia.
În proba de dublu, perechea Agnes Szatmari/Laura Siegemund (România/Germania), cap de serie numărul 3, a învins, cu scorul de 6-0, 6-1, cuplul indian Parul Goswami/Parija Maloo.
În acelaşi timp perechea Beatris Simion/Daniela Islamaj (România/Albania) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Dubai.
Perechea Florin Mergea/Frank Moser (România/Germania) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Helsinki.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Florin Mergea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close