Antena 3 CNN Sport Tenis Justine Henin revine în tenis

Justine Henin revine în tenis

Justine Henin revine în tenis
Sursa foto: justine henin
23 Sep 2009   •   13:51

Jucătoarea de tenis Justine Henin a confirmat revenirea sa în sport, după un an şi jumătate de ?pensie?. De altfel, zvonurile despre o posibilă revenire circulau de mai multe săptămâni, de când Henin reluase antrenamentul. Belgianca a confirmat că de sezonul viitor va reveni în competiţii.
Fosta numărul unu mondial, acum în vârstă de 27 de ani, s-a declarat emoţionată în momentul anunţului, şi sublinia că ? a existat o flacără care s-a reaprins, deşi o credeam stinsă?.
Aceasta va reveni încă din ianuarie, la Open-ul Australiei, primul turneu de mare slem al sezonului. Înainte de acesta va participa la două turnee demonstrative în Belgia şi Dubai.
Justine Henin a câştigat şapte turnee, din care şapte de Grand Slan, înainte de a-şi anunţa retragerea din viaţa sportivă, pe 14 mai 2008.
Compatrioata şi rivala sa, Kim Clijsters, a revenit recent în competiţii după doi ani şi jumătate de concediu de maternitate, perioadă în care şi-a îngrijit copilul. Ea a obţinut titlul la US Open. De altfel, Justine Henin a explicat că succesul lui Clijsters ar fi putut să aibă "un impact inconştient?, dar nu este motivul principal al revenirii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: US Open
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close