Antena 3 CNN Sport Tenis Karolina Pliskova, după ce a fost învinsă de Simona Halep: Cu jocul de azi aş fi bătut 99% din fete

Karolina Pliskova, după ce a fost învinsă de Simona Halep: Cu jocul de azi aş fi bătut 99% din fete

Karolina Pliskova, după ce a fost învinsă de Simona Halep: Cu jocul de azi aş fi bătut 99% din fete
Sursa foto: Foto: Facebook/Karolina Pliskova
09 Iun 2017   •   00:02

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, învinsă de Simona Halep în semifinale la Roland Garros, joi, a avut cuvinte deosebit de măgulitoare la adresa româncei, după meciul jucat de cele două la al doilea turneu de Mare Şlem al anului. 

„Cred că aş fi bătut 99% din fete cu tenisul jucat azi, dar, din nefericire, am jucat cu Simona azi. Cred că este una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură, poate una dintre cele mai bune la acest turneu. Iubeşte acest turneu'', a declarat Pliskova, citată de site-ul WTA, după meciul câştigat de Halep cu 6-4, 3-6, 6-3. 

„Am demonstrat că pot juca împotriva unor jucătoare mai bune, unor jucătoare de top, că pot juca un tenis de înalt nivel, iar acesta nu trebuie să fie la începutul turneului'', a mai spus Pliskova, numărul trei mondial, care a ratat şansa de a urca pe prima poziţie în clasamentul WTA. 

„Mă bucur că am fost atât de aproape de victorie. Ştiam şi toată lumea ştia că jucam ca să devin numărul unu, dar nu sunt dezamăgită de acest meci", a adăugat cehoaica. 

O victorie în faţa Simonei Halep, iar fi asigurat Karolinei Pliskova primul loc în clasamentul mondial. 

Halep, numărul patru mondial, o va înfrunta în finală, sâmbătă, pe letona Jelena Ostapenko, iar o victorie îi poate îndeplini două obiective, primul său titlu de Mare Şlem şi fotoliul de lider mondial. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close