Kim Clijsters a anunţat că nu va participa la Wimbledon din cauza unei accidentări

de Antena3.ro    |    15 Iun 2011   •   18:35
Kim Clijsters a anunţat că nu va participa la Wimbledon din cauza unei accidentări Foto: Intact Images/EPA

Kim Clijsters, a doua jucătoare a lumii, a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an a celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon. Motivul retragerii belgiencei îl reprezintă o accidentare la gleznă.

 
Sunt foarte, foarte dezamăgită pentru dfaptul că trebuie să mă retrag de la Wimbledon din cauza accidentării la picior în cadrul turneului de la Hertogenbosch. În acest moment, simt foarte multă frustrare, pentru că totul se întâmplă exact înaintea unui dintre turneele mele favorite. Mereu mi-a plăcut atmosfera de la Wimbledon, dar nu am ce face, trebuie să mă odihnesc, să mă recuperez şi să nu joc tenis câteva săptămâni”, a anunţat Clijsters într-un comunicat remis organizatorilor.
 
În urma abandonului jucătoarei de 32 de ani, tabloul favoritelor va suferi modificări, Vera Zvonareva urmând să fie cap de serie numărul 2, Li Na cap de serie numărul 3, Victoria Azarenka cap de serie numărul 4, iar Maria Sharapova cap de serie numărul 5. De asemenea, Tsvetana Pironkova se alege cu statutul de favorită numărul 32.
 
Problemele de la picior ale lui Kim Clijsters au început în luna aprilie, atunci când s-a accidentat în timp ce dansa la nunta unei verişoare.

Parteneri
x close