Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters a fost eliminată de Victoria Azarenka în sferturile turneului de la Miami

Kim Clijsters a fost eliminată de Victoria Azarenka în sferturile turneului de la Miami

Kim Clijsters a fost eliminată de Victoria Azarenka în sferturile turneului de la Miami
31 Mar 2011   •   10:38

Turneul feminin de la Miami a rămas fără primele două jucătoare ale lumii. După ce Caroline Wozniacki a părăsit competiţia în optimi, Kim Clijsters a fost şi ea eliminată în sferturile de finală, după ce a pierdut în două seturi în faţa Victoriei Azarenka, 3-6, 3-6.

A fost cu siguranţă un meci dificil, iar eu nu m-am simţit deloc bine. Nici mental şi nici fizic”, a spus Clijsters după înfrângerea pe care a suferit-o.

În semifinale, Azarenka o va întâlni pe Vera Zvonareva, învingătoare cu 7-5, 6-3 în faţa polonezei Agnieszka Radwanska. În cea de-a doua partidă din penultimul act, Maria Sharapova se va duela pentru un loc în finală cu jucătoarea germană Andrea Petkovic.

În concursul masculin, sârbul Novak Djokovic îşi continuă forma excelentă din 2011, ajungând la a 22-a victorie consecutivă după ce l-a învins pe Kevin Anderson cu 6-4, 6-2. În semifinale, numărul 2 mondial va juca împotriva americanului Mardy Fish, care a trecut de David Ferrer, din Spania, cu 7-5, 6-2.

A fost oricum, numai uşor nu. Rezultatul nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren”, a declarat Djokovic la finalul meciului, lăudând felul în care adversarul său şi-a jucat şansa.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close