Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters, păpuşă Barbie. Belgianca, prima sportivă "imortalizată" astfel (FOTO)

Kim Clijsters, păpuşă Barbie. Belgianca, prima sportivă "imortalizată" astfel (FOTO)

Kim Clijsters, păpuşă Barbie. Belgianca, prima sportivă "imortalizată" astfel (FOTO)
Sursa foto: papusa clijsters
04 Feb 2010   •   17:12

Jucătoarea belgiană de tenis Kim Clijsters a devenit prima sportivă căreia cunoscuta producătoare de păpuşi Barbie în face o "sosie". Firma americană Mattel Inc., care a aniversat de curând 50 de ani de făcut păpuşi după placul fetiţelor din toată lumea, a inaugurat de curând prima păpuşă care reprezintă o sportivă. Şi, spre amuzamentul jucătoarei de 26 de ani, şi fetiţei ei i-a fost dedicată o păpuşă. Evenimentul a avut loc miercuri, la cel mai mare târg de jucătorii al lumii, din oraşul german Nuremberg.
"Sunt chiar onorată şi măgulită de faptul că intru în rândul femeilor care reprezintă valorile Barbie, la care să aspire copiii de peste tot. Familia înseamnă totul pentru mine, aşa că am fost foarte bucuroasă să aflu că şi Jeda (n.r. fetiţa lui Kim), a primit propria ei păpuşă Barbie", a declarat sportiva pentru Eurosport.
Păpuşa lui Clijsters este îmbrăcată în haine identice cu cele purtate de sportiva belgiancă în finala de la US Open din 2009, în care a învins-o pe Serena Williams, consfinţind o revenire perfectă în circuit.
Kim Clijsters nu a fost singura femeie de succes care a fost reprezentată în această ediţie specială de păpuşi Barbie, numele ei alăturându-se celor ale lui JK Rowling, creatoarea seriei "Harry Potter", şi Prinţesei Victoria a Suediei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barbie Kim Clijsters US Open
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close