Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters şi Nicolai Davîdenko vor rata Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului

Kim Clijsters şi Nicolai Davîdenko vor rata Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului

Kim Clijsters şi Nicolai Davîdenko vor rata Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului
15 Mai 2010   •   01:49

Jucătoarea de tenis Kim Clijsters, din Belgia, a fost forţată să îşi retragă participarea la Open-ul francez de la sfârşitul lunii mai din cauza unei accidentări la gleznă.

Fosta jucătoare numărul unu în lume, în vârstă de 26 de ani, a ales să îşi încheie sezonul pe zgură spre dezamăgirea fanilor, având în vedere revenirea impresionantă a belgienei începând din vara trecută, după o pauză de doi ani şi jumătate. La primul ei turneu, Clijsters a câştigat titlul la US Open, iar în prezent ocupă locul 10 în lume.

"Voi continua recuperarea şi voi fi în formă maximă pentru sezonul pe iarbă. Este păcat că trebuie să renunţ la Roland Garros. Mereu m-am simţit ca acasă la Paris, mai ales că aici am jucat prima finală de Mare Şlem", a declarat Clijsters.

O altă absenţă de marcă este cea a rusului Nicolai Davîdenko. Numărul şase mondial nu a fost în stare să joace încă de la mijlocul lunii martie, din cauza unei probleme la încheietura mâinii. Rusul devine al doilea jucător din top 10 care se retrage de la Roland Garros, după ce Juan Martin del Potro a renunţat din cauza unei probleme similare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kim Clijsters
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close