Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters şi Victoria Azarenka, eliminate în turul trei la Indian Wells

Kim Clijsters şi Victoria Azarenka, eliminate în turul trei la Indian Wells

Kim Clijsters şi Victoria Azarenka, eliminate în turul trei la Indian Wells
16 Mar 2010   •   18:57


Belgiana Kim Clijsters şi Victoria Azarenka din Bielorusia au devenit cele mai recente şi de renume victime în turneul BNP Paribas de la Indian Wells. Azarenka a fost învinsă cu 7-6, 6-2 în turul trei de către Maria Jose Martinez Sanchez, cap de serie numărul 28, în timp ce Clijsters nu a găsit răspuns pentru rusoaica Alisa Kleibanova, cap de serie numărul 23, care s-a impus cu 6-4, 1-6, 7-6.

A noua favorită, Flavia Pennetta, este o altă jucătoare importantă care a fost eliminată în trei seturi de Shahar Peer. Peer s-a impus cu 6-4, 6-7 (4/7), 6-1 şi va juca în optimi cu Jelena Jankovic. Sportiva din Serbia a avut mult de muncă împotriva italiencei Sara Errani, care a luat primul set într-o manieră categorică. Jankovic a revenit însă şi a câştigat cu 2-6, 7-6 (8/6), 6-4 win.

Campioana en-titre, Vera Zvonareva, cap de serie numărul 12, a avansat după 6-2, 6-3 cu Anastasija Sevastova din Letonia, în timp ce Samantha Stosur a cedat doar trei game-uri în victoria obţinută în faţa Anastasiei Pavliucenkova după 72 de minute.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kim Clijsters
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close