Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters străluceşte la revenirea pe terenul de tenis şi câştigă în faţa lui Bartoli

Kim Clijsters străluceşte la revenirea pe terenul de tenis şi câştigă în faţa lui Bartoli

Kim Clijsters străluceşte la revenirea pe terenul de tenis şi câştigă în faţa lui Bartoli
11 Aug 2009   •   14:13


Fosta jucătoare de tenis numărul unu în lume, Kim Clijsters, a surprins-o pe franţuzoaica Marion Bartoli la Open-ul Cincinnati, în primul ei meci oficial din ultimii doi ani. Belgianca, în vârstă de 26 de ani, s-a retras în mai 2007 şi a dat naştere primului ei copil în urmă cu 18 luni, dar a anunţat în martie că va reveni în tenis.

?Să câştig primul meu meci este bine?, a spus Clijsters, după victoria cu 6-4, 6-3. ?M-am surprins un pic cu modul în care am început, dar am luptat şi am încercat să rămân concentrată. A fost bine?.

Bartoli, numărul 13 mondial, a câştigat titlul la Stanford săptămâna trecută, când a învins-o pe Venus Williams, dar s-a chinuit în debutul meciului cu Clijsters, care a cedat doar cinci puncte şi s-a distanţat la 4-0. Bartoli a revenit şi a egalat, dar Clijsters tot a luat setul şi apoi a defilat în cel de-al doilea, urmând să o întâlnească în turul doi pe Patty Schnyder, din Elveţia.

Altfel, fosta campioană a Open-ului francez, Ana Ivanovic, a revenit după un prim set şoc în faţa tinerei Melanie Oudin, din SUA, şi a învins-o cu 2-6, 6-1, 6-1. Ivanovici va juca împotriva unguroaicei Melinda Czink în runda a doua.

A noua favorită a turneului, Victoria Azarenka, care a câştigat trei turnee în acest an, a avut puţine probleme în meciul cu Kaia Kanepi, de care a trecut cu 6-3, 7-6.

Ucraineanca Kateryna Bondarenko va juca cu Serena Williams, cap de serie numărul doi, după ce a zdrobit-o pe Magdalena Rybarikova din Slovacia cu 6-2 6-2, în timp ce Dinara Safina, numărul unu în lume, îşi începe drumul spre titlu împotriva italiencei Roberta Vinci.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kim Clijsters
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close