Antena 3 CNN Sport Tenis Konta încinge duelul cu Halep, înainte de meciul decisiv: "Simona nu are cum să știe cum m-am simțit eu la FED Cup!"

Konta încinge duelul cu Halep, înainte de meciul decisiv: "Simona nu are cum să știe cum m-am simțit eu la FED Cup!"

Konta încinge duelul cu Halep, înainte de meciul decisiv: "Simona nu are cum să știe cum m-am simțit eu la FED Cup!"
Sursa foto: Foto: Facebook/Johanna Konta
10 Iul 2017   •   21:26

Johanna Konta (7 WTA) este prima jucătoare din Marea Britanie care atinge această fază a competiției la Wimbledon din ultimii 33 de ani. Halep și Konta s-au întâlnit de două ori anul acesta și și-au împărțit victoriile. La Fed Cup s-a impus românca, scor 6-1, 6-3, în timp ce britanica a câștigat disputa din sferturile de finală de la Miami, scor 3-6, 7-6 (9-7), 6-2.

"E foarte entuziasmant să joc în semifinale la Wimbledon, au trecut mulți ani de la performanțele lui Jo Durie. Sunt foarte fericită că am atins acest record, nu am cuvinte. Sunt fericită să fiu un exemplu și o inspirație pentru tinerele tenismene din Marea Britanie. A fost o plăcere să fac parte din această zi importantă de tenis la Wimbledon și să mă calific mai departe. Am mai jucat de două ori anul acesta cu Simona Halep. Știu că va fi un duel dur, dar pot spune că ne cunoaștem bine, știm la ce să ne așteptăm una de la alta. Ce s-a petrecut la FED Cup a trecut, dar Halep nu are cum să știe cum m-am simțit eu", a zis Johanna Konta, potrivit gsp.ro. 

Halep va juca mâine în sferturile de finală cu Johanna Konta, 26 de ani, locul 7 WTA și favorită a gazdelor. Partida este decisivă și pentru locul 1 WTA. Dacă Simona se va impune, atunci va deveni noul lider WTA. Dacă Halep nu va trece de Konta, noul număr 1 WTA va fi Karolina Pliskova. 

×
Subiecte în articol: Fed Cup Simona Halep tenis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close