Antena 3 CNN Sport Tenis Li Na, eliminată de la Wimbledon. Victorii lejere pentru Federer şi Djokovic

Li Na, eliminată de la Wimbledon. Victorii lejere pentru Federer şi Djokovic

Li Na, eliminată de la Wimbledon. Victorii lejere pentru Federer şi Djokovic
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
24 Iun 2011   •   10:47

Ziua de joi a adus şi prima mare surpriză în concursul feminin de la Wimbledon. Câştigătoarea din acest an de la Roland Garros şia treia favorită la Londra, Li Na, a fost eliminată de o jucătoare aflată în afara primelor 50 în clasamentul WTA.

 
Jucătoarea din China a cedat în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-8, în faţa Sabinei Lisicki, din Germania, locul 62 mondial.
 
Am fost nevoită să pornesc de la zero, după o perioadă dificilă, iar faptul că am câştigat titlul la Birmingham şi am obţinut un wild card aici înseamnă foarte mult pentru mine. Mă bucur că sunt din nou la Wimbledon, un loc pe care mereu l-am iubit. Publicul m-a ajutat foarte mult în momentele dificile”, a declarat Lisicki, care în ultimul an a avut parte de mai multe accidentări.
 
O altă jucătoare din Germania, Julia Goerges, s-a calificat în turul 3, după victoria cu 7-6, 6-2 în faţa franţuzoaicei Mathilde Johansson, în timp ce Francesca Schiavone (6) şi Ana Ivanovic (18) au mers mai departe după ce s-au impus în minimum de seturi.
 
În turneul masculin, Novak Djokovic, cap de serie 2, şi Roger Federer, al treilea favorit, au obţinut victorii lejere şi s-au calificat în turul 3.
 
Jucătorul sârb l-a învins în trei seturi pe sud-africanul Kevin Anderson, 6-3, 6-4, 6-2, şi îl va întâlni în turul următor pe cipriotul Marcos Baghdatis, în timp ce Federer, de şase ori câştigător la Wimbledon, a câştigat meciul cu francezul Adrian Mannarino, 6-2, 6-3, 6-2.
 
Xavier Malisse, Juan Martin del Potro, Nicolas Almagro şi Jo-Wilfried Tsonga s-au calificat de asemenea în turul al treilea.

×
Subiecte în articol: Roger Federer
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close