Antena 3 CNN Sport Tenis Liderii mondiali Novak Djokovic şi Serena Williams s-au calificat fără emoţii în turul II la Wimbledon

Liderii mondiali Novak Djokovic şi Serena Williams s-au calificat fără emoţii în turul II la Wimbledon

Liderii mondiali Novak Djokovic şi Serena Williams s-au calificat fără emoţii în turul II la Wimbledon
de M.T.    |    26 Iun 2013   •   10:07

Liderii clasamentelor ATP şi WTA, sârbul Novak Djokovic, respectiv americanca Serena Williams, s-au calificat fără emoţii în turul II la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Djokovic a jucat primul său meci oficial după înfrângerea dramatică suferită în faţa lui Rafael Nadal în semifinalele de la Roland Garros, impunându-se în trei seturi în meciul cu germanul Florian Mayer.

Jucătorul sârb a câştigat cu 6-3, 7-5, 6-4 şi va juca în turul secund împotriva americanului Bobby Reynolds.

Victorii în trei seturi au obţinut de asemenea germanul Tommy Haas şi argentinianul Juan Martin Del Potro, care i-au învins pe Dmitry Tursunov, respectiv Albert Ramos.

În schimb, finalistul din acest an de la Roland garros, spaniolul David Ferrer, nu a avut un meci la fel de uşor, jucătorul iberic obţinând calificarea în faţa debutantului argentinian Martin Alund în patru seturi.

În turneul feminin, Serena Williams a petrecut doar 57 de minute pe teren în meciul câştigat cu 6-1, 6-3 în faţa lui Mandy Minella, a 32-a victorie consecutivă a americancei.

Într-o altă partidă, poloneza Agnieszka Radwanska nu i-a lăsat nicio şansă austriecei Yvonne Meusburger, de care a trecut în mai puţin de o oră cu un dublu 6-1.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close