Antena 3 CNN Sport Tenis Lumea tenisului a reacționat la anularea pentru a doua oară a vizei lui Djokovic

Lumea tenisului a reacționat la anularea pentru a doua oară a vizei lui Djokovic

Lumea tenisului a reacționat la anularea pentru a doua oară, vineri, de către Australia, a vizei lui Novak Djokovic, pe motiv că numărul unu mondial, care nu a fost vaccinat împotriva COVID-19, poate reprezenta un risc pentru sănătate.

Lumea tenisului a reacționat la anularea pentru a doua oară a vizei lui Djokovic
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    14 Ian 2022   •   13:35

Această decizie ar putea pune capăt efectiv încercării sale de a obține al 21-lea titlu de Grand Slam, un record, la Australian Open, care va avea loc în perioada 17-30 ianuarie.

Andy Murray, triplu campion de Grand Slam, a declarat, după calificarea sa în finala turneului de tenis de la Sydney:

„Este nefericit că s-a ajuns în această situație și, cine știe? Nu știu ce cale va urma, dacă poate face apel și, știți, cât timp va dura, și dacă mai poate să se antreneze în timp ce se desfășoară acest proces sau să concureze în continuare în turneu?

Vreau doar să se rezolve. Cred că ar fi bine pentru toată lumea dacă ar fi așa. Doar că se pare că se prelungește de destul de mult timp și da, nu este grozav pentru tenis, nu este grozav pentru Australian Open, nu este grozav pentru Novak."

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, și-a exprimat și el opinia în legătură cu cele întâmplate:

„Vina este a tuturor aici. A fost un dezastru. Novak, Tennis Australia, guvernul din Victoria, guvernul federal. Ar fi trebuit să fie o regulă dură intrarea în această țară, având în vedere prin ce au trecut oamenii. Vaccinați-vă și veniți să jucați la Australian Open, sau dacă nu, poate ne vedem în 23'. Nu există spațiu de manevră.", a spus antrenorul australian, potrivit Mediafax, care citează Reuters.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close