Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Șarapova, punctul zilei la Australian Open. Reacția lui Federer, la fel de uimitoare. Niciodată nu l-ai văzut în ipostaza asta - VIDEO

Maria Șarapova, punctul zilei la Australian Open. Reacția lui Federer, la fel de uimitoare. Niciodată nu l-ai văzut în ipostaza asta - VIDEO

Maria Șarapova, punctul zilei la Australian Open. Reacția lui Federer, la fel de uimitoare. Niciodată nu l-ai văzut în ipostaza asta - VIDEO
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Ian 2016   •   14:06

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova s-a calificat în optimile de finală ale Openului Australiei, înregistrând cu această ocazie a 600-a sa victorie în circuitul profesionist, în fața americancei Lauren Davis, de care a dispus cu 6-1, 6-7 (5/7), 6-0, într-o partidă disputată, vineri, la Melbourne, sub o ploaie constantă, care i-a obligat pe organizatori să închidă acoperișurile celor trei terenuri principale.

În vârstă de 28 ani, Maria Șarapova are în palmares cinci titluri de Grand Slam, unul dintre ele cucerit la Melbourne, în 2008. Rusoaica, numărul 5 pe lista favoritelor, a cedat un set în fața micuței reprezentante a Statelor Unite (1,57 m), care și-a consumat întreaga sa energie în cel de-al doilea set, care a fost mai lung cu 20 de minute decât celelalte două împreună.

Finalista ediției trecute a turneului de la Antipozi o va avea ca adversară în optimi pe elvețianca Belinda Bencic (18 ani), cap de serie numărul 12 și una dintre marile speranțe ale circuitului feminin, care a ajuns, în premieră, în cea de-a doua săptămână a competiției de la Melbourne, după victoria cu 4-6, 6-2, 6-4 obținută în fața ucrainencei Katerina Bondarenko.

În timpul partidei, Maria Șarapova a reușit punctul zilei. Se întâmpla în setul doi, la scorul de 5-4 pentru Davis. Grație punctului câștigat, Șarapova a egalat. 



Schimbul l-a impresionat şi pe Roger Federer, care urmărea partida alături de Dimitrov, cu care urma să joace la finalul partidei Mariei.


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close