Antena 3 CNN Sport Tenis Vești nesperate pentru Maria Șarapova! Când revine pe teren

Vești nesperate pentru Maria Șarapova! Când revine pe teren

Vești nesperate pentru Maria Șarapova! Când revine pe teren
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Oct 2016   •   08:43

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, a cărei suspendare pentru dopaj cu meldonium a fost redusă de la doi ani la 15 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), va reveni pe teren luni, cu ocazia unui turneu demonstrativ care va avea loc la Las Vegas (Nevada/SUA).

Şarapova va participa la World Team Tennis Smash Hits, destinat strângerii de fonduri pentru Fundaţia Elton John de luptă împotriva maladiei SIDA.

„Sunt cu adevărat nerăbdătoare să revin pe teren pentru o cauză atât de importantă. De foarte mult timp îşi doresc să particip la acest eveniment”, a precizat rusoaica, citată de AFP.

Maria Şarapova nu a mai apărut pe terenurile de tenis de la Openul Australiei 2016, desfăşurat în luna ianuarie, unde a fost eliminată în sferturile de finală de marea sa rivală Serena Williams.

În cursul turneului australian ea a fost depistată pozitiv la meldonium, medicament plasat de la 1 ianuarie pe lista produselor interzise de Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA).

Jucătoarea rusă a primit iniţial o suspendare de doi ani din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), însă TAS, instanţa supremă a justiţiei sportive, i-a redus pedeapsa la 15 luni.

Revenirea sa oficială în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA) va avea loc pe 26 aprilie 2017.

 

×
Subiecte în articol: maria sarapova teren suspendare dopaj
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close