Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Sharapova, Li Na şi Petra Kvitova, eliminate în turul 3 la Toronto

Maria Sharapova, Li Na şi Petra Kvitova, eliminate în turul 3 la Toronto

Maria Sharapova, Li Na şi Petra Kvitova, eliminate în turul 3 la Toronto
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Aug 2011   •   14:06

Maria Sharapova, Li Na, Petra Kvitova şi Vera Zvonareva sunt cele mai importante nume care au părăsit turneul de la Toronto în turul al treilea.

 
În acest timp, fără a fi cotată printre favorite, Serena Williams şi-a continuat evoluţiile bune şi s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins-o pe chinezoaica Zheng Jie, 4-6, 6-3, 6-3.
 
Maria Sharapova a fost eliminată de o jucătoare venită din calificări, Galina Voskoboeva (Kazahstan), locul 135 WTA, care s-a impus cu 6-3, 7-5, după ce în tururile anterioare reuşise să le elimine pe Flavia Pennetta şi Marion Bartoli.
 
Câştigătoarea de la Roland Garros, Li Na, a părăsit şi ea Rogers Cup, după ce a pierdut întâlnirea cu Samantha Stosur, a zecea favorită de la Toronto, 2-6, 4-6.
 
Nici deţinătoarea titlului de la Wimbledon, cehoaica Petra Kvitova, nu s-a descurcat mai bine, fiind învinsă de Andrea Petkovic, cap de serie 11, 1-6, 26, în timp ce Vera Zvonareva a cedat cu 4-6, 6-7 în meciul cu Agnieszka Radwanska.
 
În aceste condiţii, Victoria Azarenka este jucătoarea cel mai bine clasată în clasamentul WTA care a rămas în cursa pentru titlul de la Toronto, urmând să o întâlnească în sferturile de finală pe Galina Voskoboeva.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close