Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Sharapova şi Petra Kvitova vor juca finala feminină de la Wimbledon

Maria Sharapova şi Petra Kvitova vor juca finala feminină de la Wimbledon

Maria Sharapova şi Petra Kvitova vor juca finala feminină de la Wimbledon
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
01 Iul 2011   •   11:31

Maria Sharapova revine după şapte ani în ultimul act de la Wimbledon. Jucătoarea din Rusia a revenit după un început de meci mai slab şi a învins-o cu 6-4, 6-3 pe Sabine Lisicki (Germania) în semifinalele de la All England Club, la capătul unei întâlniri care a durat o oră şi 26 de minute.

Este extraordinar să revin în finală aici după atâta timp. Sunt foarte fericită, chiar dacă ştiu că nu am jucat cel mai bun tenis al meu în acest meci. Sabine a jucat cu adevărat bine în primele game-uri, dar am reuşit să rămân concentrată şi să revin”, a declarat Sharapova pentru BBC la sfârşitul meciului.

Sharapova o va întâlni în finală pe cehoaica Petra Kvitova, care s-a calificat în premieră în ultimul act al unui turneu de Grand Slam după ce a învins-o cu 6-1, 3-6, 6-2 pe Victoria Azarenka, a patra favorită la Londra.

Sunt atât de fericită încât abia îmi găsesc cuvintele. Meciul s-a decis în special pe baza serviciului, iar al meu a funcţionat bine, mai ales în setul decisiv. Deocamdată nu mă gândesc foarte mult la finală”, a spus Kvitova.

Kvitova şi Sharapova s-au întâlnit o singură dată până acum, în semifinalele turneului de la Memphis din 2010, când rusoaica a câştigat cu 6-4, 6-3. Finala feminină de la Wimbledon va avea loc sâmbătă.

×
Subiecte în articol: Maria Sharapova petra kvitova Londra
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close