Antena 3 CNN Sport Tenis Marius Copil a câştigat duelul românilor din primul tur de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Marius Copil a câştigat duelul românilor din primul tur de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Marius Copil a câştigat duelul românilor din primul tur de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    20 Sep 2011   •   19:48

Marius Copil, locul 232 ATP, l-a învins, marţi, pe Victor Crivoi, poziţia 210 în ierahia mondială, în primul tur la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, turneu care se desfăşoară la Bucureşti şi care este dotat cu premii în valoare totală de 422.950 de euro.

 
Copil a câştigat după o oră şi 16 minute de joc, scor 6-3, 6-3, şi îl va întâlni în optimile de finală pe spaniolul Pablo Andujar, al patrulea favorit, care a fost direct acceptat în turul 2.
 
Am jucat bine, chiar dacă vântul a bătut în toate direcţiile. Am avut încredere în mine şi am reuşit să înving, chiar dacă am avut multe emoţii. M-am antrenat mult timp împreună cu Victor Crivoi şi ştiu ce lovituri îi plac şi ce lovituri îl pun în dificultate. Am avut noroc că serviciul mi-a funcţionat bine şi am reuşit mulţi aşi”, a declarat Copil la conferinţa de presă de după meci.
 
Pentru performanţa sa, Marius Copil va primi 20 de puncte ATP şi un cec în valoare de 6.465 de euro.
 
Un alt român care s-a calificat în optimile de finală este Adrian Ungur, care a reuşit să-l învingă pe cehul Lukas Rosol, scor 6-4, 6-1, urmând să-l aibă ca adversar în meciul următor pe brazilianul Joao Souza. Jucătorul sud-american l-a eliminat, luni, pe favoritul numărul 5, Tommy Robredo, în faţa căruia s-a impus cu 6-4, 7-6.
 
În urma meciurilor desfăşurate marţi, în turul 2 al turneului din Capitală s-au mai calificat italianul Filippo Volandri şi Andreas Seppi, cap de serie numărul 7, argentinianul Carlos Berlocq şi rusul Igor Andreev.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close