Mastersul de la Paris, fără favoriţi. Nadal şi Federer au declarat forfait

31 Oct 2008   •   20:36
Mastersul de la Paris, fără favoriţi. Nadal şi Federer au declarat forfait

Primii doi favoriţi ai turneului de Masters de la Paris, Rafael Nadal şi Roger Federer, s-au retras, vineri, din competiţie, din cauza accidentărilor. Elveţianul Federer a acuzat dureri la spate în timpul meciului cu James Blake din sferturile de finală ale competiţiei şi a fost forţat să se retragă. Americanul avansează astfel în semifinale, unde va juca cu Jo-Wilfried Tsonga.
Şi Nadal s-a retras din cauza unei accidentări la genunchi, în momentul în care Nicolai Davîdenko îl conducea cu 6-1. Astfel, alături de înfrângerile lui Andy Murray, de vineri, şi Novak Djokovic, de joi, turneul de la Paris a rămas fără principalii patru favoriţi înainte de semifinale.
Andy Murray s-a văzut învins după 14 victorii consecutive în care a cucerit două titluri de Masters. Britanicul, în vârstă de 21 de ani, a pierdut în faţa campionului en-titre, David Nalbandian, scor 6-7, 3-6. Argentinianul rămâne astfel unul dintre puţinii jucători de top pe care Murray nu a reuşit să îi învingă până acum, Nalbandian impunându-se şi în precedenta întâlnire, de la Wimbledon, din 2005. Nalbandian va juca în semifinale contra lui Davîdenko.
Antena3.ro

x close