Antena 3 CNN Sport Tenis Mastersul de la Paris, fără favoriţi. Nadal şi Federer au declarat forfait

Mastersul de la Paris, fără favoriţi. Nadal şi Federer au declarat forfait

Mastersul de la Paris, fără favoriţi. Nadal şi Federer au declarat forfait
31 Oct 2008   •   20:36

Primii doi favoriţi ai turneului de Masters de la Paris, Rafael Nadal şi Roger Federer, s-au retras, vineri, din competiţie, din cauza accidentărilor. Elveţianul Federer a acuzat dureri la spate în timpul meciului cu James Blake din sferturile de finală ale competiţiei şi a fost forţat să se retragă. Americanul avansează astfel în semifinale, unde va juca cu Jo-Wilfried Tsonga.
Şi Nadal s-a retras din cauza unei accidentări la genunchi, în momentul în care Nicolai Davîdenko îl conducea cu 6-1. Astfel, alături de înfrângerile lui Andy Murray, de vineri, şi Novak Djokovic, de joi, turneul de la Paris a rămas fără principalii patru favoriţi înainte de semifinale.
Andy Murray s-a văzut învins după 14 victorii consecutive în care a cucerit două titluri de Masters. Britanicul, în vârstă de 21 de ani, a pierdut în faţa campionului en-titre, David Nalbandian, scor 6-7, 3-6. Argentinianul rămâne astfel unul dintre puţinii jucători de top pe care Murray nu a reuşit să îi învingă până acum, Nalbandian impunându-se şi în precedenta întâlnire, de la Wimbledon, din 2005. Nalbandian va juca în semifinale contra lui Davîdenko.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Rafael Nadal
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close