Antena 3 CNN Sport Tenis Mesajul Simonei Halep pentru câştigătoarea US Open

Mesajul Simonei Halep pentru câştigătoarea US Open

Mesajul Simonei Halep pentru câştigătoarea US Open
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Sep 2015   •   09:21

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a notat, pe contul său de Twitter, că se bucură mult pentru succesul obţinut de Flavia Pennetta la US Open şi a menţionat că italianca merită să fie câştigătoarea acestui turneu.

 
"Mă bucur mult pentru tine, Flavia Pennetta. Meriţi să fii campioană la US Open, ai jucat extraordinar în aceste două săptămâni", a notat Halep, car a fost învinsă la US Open de Pennetta în semifinale.
 
Jucătoarea italiană Flavia Pennetta, locul 26 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe compatrioata sa Roberta Vinci, numărul 43 mondial, şi a câştigat US Open, cea mai importantă performanţă a carierei sale.
 
La US Open 2015, Roberta Vinci şi Flavia Pennetta au produs surpriza anului în tenisul feminin, învingându-le în semifinale pe sportivele clasate cel mai bine în ierarhia WTA, Serena Williams, locul 1, respectiv Simona Halep, locul 2. Printre adversarele Flaviei Pennetta la ediţia din acest an a US Open s-a numărat şi Monica Niculescu, pe care italianca a învins-o în turul doi.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close