Antena 3 CNN Sport Tenis Monica Niculescu, în turul trei la US Open

Monica Niculescu, în turul trei la US Open

Monica Niculescu, în turul trei la US Open
31 Aug 2017   •   22:47

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 57 WTA, a învins-o, joi, pe Ana Bogdan (108 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-3, şi s-a calificat în turul trei al probei de simplu feminin la turneul US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit news.ro.

Niculescu s-a impus în două ore şi 24 de minute şi şi-a egalat performanţa de anul trecut. În 2011, ea a jucat în optimile de finală, la Flushing Meadows.

În primul set, Monica Niculescu a făcut break de trei ori, iar Bogdan o dată. Niculescu a condus cu 5-0 şi a câştigat setul cu 6-2, în 33 de minute.

Setul al doilea a fost adjudecat de Ana Bogdan, cu scorul de 6-3, în 48 de minute. De data aceasta Bogdan a făcut break de trei ori şi Niculescu o dată. Bogdan a revenit după ce a fost condusă cu 3-0.

Setul decisiv a fost cel mai lung, de 63 de minute, Niculescu impunându-se după ce a făcut de trei ori break. Ana Bogdan a făcut break o dată.

În turul trei, Monica Niculescu va juca împotriva americancei Jennifer Brady, locul 91 WTA. Brady a trecut în turul doi de favorita 23, sportiva cehă Barbora Strycova, locul 25 WTA, scor 6-1, 6-1.

×
Subiecte în articol: Monica Niculescu US Open
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close