Antena 3 CNN Sport Tenis Monica Niculescu s-a calificat în optimile Open-ului Chinei

Monica Niculescu s-a calificat în optimile Open-ului Chinei

Monica Niculescu s-a calificat în optimile Open-ului Chinei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Oct 2011   •   12:57

Monica Niculescu a confirmat victoria obţinută în primul tur al Open-ului Chinei care se desfăşoară la Beijing în faţa campioanei de la Roland Garros, Li Na, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului dotat cu premii totale de 4,5 milioane de dolari.

Românca a învins-o în turul 2 pe sud-africanca Chanelle Scheepers, jucătoare venită din calificări, cu scorul de 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar o oră şi 18 minute.

Pentru un loc în sferturile de finală, Niculescu va întâlni o altă adversară venită din calificări, Virginie Razzano (Franţa), autoarea uneia dintre surprizele concursului din China, după ce a eliminat-o pe favorită numărul 15, italianca Roberta Vinci, scor 7-6, 6-0.

Campioana de la US Open, australianca Samantha Stosur, a părăsit şi ea turneul de la Beijing, fiind învinsă în trei seturi de rusoaica Maria Kirilenko, 5-7, 6-1, 5-7.

În aceeaşi situaţie se găsesc şi Petra Kvitova, câştigătoarea de la Wimbledon, eliminată de Sofia Arvidsson (Suedia), Francesca Schiavone, cap de serie numărul 7, care a pierdut în faţa slovacei Dominika Cibulkova, sau Svetlana Kuznetsova, a 16-a favorită, învinsă de Ana Ivanovic.

În schimb, primele trei favorite, Caroline Wozniacki, Victoria Azarenka şi Vera Zvonareva au avansat în optimi fără prea mari probleme.


×
Subiecte în articol: Monica Niculescu China Open Beijing
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close