Antena 3 CNN Sport Tenis Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la Australian Open. Victor Hănescu și Simona Halep, eliminați

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la Australian Open. Victor Hănescu și Simona Halep, eliminați

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la Australian Open. Victor Hănescu și Simona Halep, eliminați
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    16 Ian 2012   •   16:31

Monica Niculescu a câștigat, luni, partida din etapa inaugurală a primului turneu de Mare Șlem al anului, învingând-o pe franțuzoaica Alize Cornet, scor 5-7, 6-0, 6-3, într-o partidă ce a durat trei ore și zece minute.

Niculescu s-a calificat în turul doi al Openului Australian, asigurându-și un premiu de 33.300 de dolari australieni și 100 de puncte WTA, unde o va întâlni pe Pauline Parmentier, care a învins-o pe rusoaica Ala Kudriavțeva în prima rundă.

Parcursul altor doi români la Melbourne s-a încheiat, însă, din primul act. Simona Halep a fost învinsă de Paula Ormaechea (Argentina), scor 6-1, 3-6, 7-5. iar Victor Hănescu a fost eliminat de Tobias Hamke (Germania), cu 6-2, 6-1, 6-2.

La Australian Open mai participă Sorana Cîrstea, Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadanţu şi Irina-Camelia Begu. Sorana Cîrstea o va întâlni în primul tur pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 6, în timp ce adversara Alexandrei Dulgheru va fi rusoaica Vera Zvonareva, favorita numărul 7. Alexandra Cadanţu o va întâlni în primul pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 23, iar adversara Irinei-Camelia Begu va fi sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close