Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal are o microruptură de tendon la genunchi şi absenţa îl va duce pe locul 4 ATP

Nadal are o microruptură de tendon la genunchi şi absenţa îl va duce pe locul 4 ATP

Nadal are o microruptură de tendon la genunchi şi absenţa îl va duce pe locul 4 ATP
Sursa foto: rafael nadal
29 Ian 2010   •   16:40

Accidentarea suferită de spaniolul Rafael Nadal în meciul din sferturile de finală ale Australian Open, cu Andy Murray, se dovedeşte să nu fie la fel de gravă precum cea care l-a scos din curcuit pentru două luni la finalul anului 2009. Nadal are o mică ruptură a unui tendon de la genunchi, iar problema se va rezolva foarte repede şi jucătorul se va antrena din nou în două săptămâni.
?Aşa cum am zil la Malbourne, după meci, accidentarea nu este aceeaşi pe care am suferit-o anul trecut. Mă simt bine şi mă gândesc doar la cât timp îmi va lua să mă recuperez. Sunt dezamăgit că voi lipsi de la turneul de la Rotterdam, vroiam să câştig turneul şi anul trecut fusesem foarte aproape să fac asta.?, a declarat Nadal la întoarcerea în Spania, potrivit Eurosport.
Spre ghinionul lui Nadal, această accidentare, deşi deloc gravă, va duce la o coborâre de două locuri în clasamentul ATP. Ieşirea prematură din cursă de la Australian Open îi va duce atât pe Andy Murray cât şi pe Novak Djokovic peste el în clasamentul tenisului masculit. Şi situaţia se poate înrăutăţi şi mai mult în urma rezultatelor ce se vor înregistra la Rotterdam.
?Nu mă îngrijorează prea mult căderea care va urma în clasament. Tot ce vreau este să revin pe teren şi să mă simt bine jucând, aşa cum am reuşit la Abu Dhabi, Doha şi Melbourne, unde am jucat la un nivel înalt?, a conchis Nadal.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Australian Open
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close