Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal câştigă cu Almagro după ce răstoarnă incredibil meciul de la 6-3, 6-5 (40-0) (VIDEO)

Nadal câştigă cu Almagro după ce răstoarnă incredibil meciul de la 6-3, 6-5 (40-0) (VIDEO)

Nadal câştigă cu Almagro după ce răstoarnă incredibil meciul de la 6-3, 6-5 (40-0) (VIDEO)
Sursa foto: rafael nadal
12 Noi 2009   •   11:04

Rafael Nadal a arătat, din nou, mentalitatea de campion care l-a dus, nu demult, pe primul loc al ierarhiei ATP, în turul II al turneului Masters Series de la Paris. Spaniolul revenit recent în activitate s-a impus la Paris în faţa conaţionalului său Nicolas Almagro, cu scorul de 3-6, 7-6, 7-5, după 3 ore şi 14 minute de joc. Victoria lui Nadal este cu atât mai frumoasă pentru acesta cu cât a trebuit să treacă peste cinci mingi de meci ale adversarului.
Într-o zi în care Roger Federer a fost eliminat de la Paris de cvasi-necunoscutul Julien Benneteau (3-6, 7-6, 6-4.), Nadal a fost şi el foarte aproape de a părăsi precoce penultimul turneul al anului. A pierdut primul set cu scorul de 3-6, după ce a pierdut pe propriul serviciu al şaselea game al actului. Apoi, în setul al doilea, şi-a irosit serviciul la scorul de 5-5, iar Almagro servea pentru meci. Outsiderul părea să poată tranşa partida, ducând scorul la 40-0, dar, incredibil, Nadal nu s-a lăsat şi a revenit, făcând break, transmite Mediafax.
De aici, totul a curs în favoarea fostului număr 1 mondial. Almagro a obosit, iar coapsele i-au fost cuprinse de dureri. Fizioterapeutul turneului nu a putut decât să îi mai calmeze durerile, iar Almagro a jucat setul decisiv împotriva a doi adversari cumpliţi. Cu toate acestea, a reuşit să câştige cinci game-uri, setul terminându-se cu scorul de 7-5 pentru Nadal.
Victorie pentru Rafa, iar Almagro, numărul 27 mondial, părăseşte turneul cu respectul câştigat al parizienilor şi nu numai. Nadal îl va întâlni în turul următor pe Tommy Robredo, un alt spaniol.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal ATP
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close