Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal pierde şi cu Davydenko şi e eliminat de la Turneul Campionilor

Nadal pierde şi cu Davydenko şi e eliminat de la Turneul Campionilor

Nadal pierde şi cu Davydenko şi e eliminat de la Turneul Campionilor
Sursa foto: Rafael Nadal
26 Noi 2009   •   10:11

Numărul doi mondial, Rafa Nadal, părăseşte prematur Turneul Campionilor de la Londra după ce a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în primul tur. Spaniolul, care oricum nu mai avea nici o şansă de a recupera până la sfârşitul anului distanţa ce-l separă de primul loc, ocupat de Roger Federer, a fost învins miercuri seară de rusul Nikolai Davydenko.
Nadal pierduse primul meci din grupa B de la Turneul Campionilor în faţa lui Robin Soderling. Miercuri, tenismanul iberic s-a văzut învins şi de Davydenko, cu scorul de 1-6, 6-7.
Tot miercuri, Robin Soderling a continuat seria rezultatelor surprinzătoare şi a dispus şi de Novak Djokovic, cu scorul de 7-6, 6-1. Suedezul s-a calificat, astfel, în semifinalele competiţiei de la Londra. Şocantă a fost maniera lejeră în care sportivul scandinav l-a învins, în special de primul set, pe sârbul mult mai bine cotat.
"Nole" Djokovic şi Rafa Nadal mai au de disputat un meci în Grupa B, unul împotriva celuilalt, iar sârbul are motivaţia suplimentară că o serie bună de rezultate la Londra l-ar putea aduce pe locul secund al ierarhiei ATP până la finalul anului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Turneul Campionilor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close