Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal revine în fața lui Soderling și îl întâlnește în semifinale la Wimbledon pe Murray

Nadal revine în fața lui Soderling și îl întâlnește în semifinale la Wimbledon pe Murray

Nadal revine în fața lui Soderling și îl întâlnește în semifinale la Wimbledon pe Murray
30 Iun 2010   •   21:41

Rafael Nadal și Andy Murray își vor disputa un loc în finala turneului de la Wimbledon. Numărul 1 mondial, Nadal, a trecut miercuri în patru seturi de suedezul Robin Soderling, în timp ce scoțianul Andy Murray s-a opus revenirii în meci a lui Jo-Wilfried Tsonga și l-a învins tot în patru acte, spre bucuria fanilor londonezi.


Spaniolul Rafael Nadal, care nici nu a participat la ediția trecută de la Wimbledon din cauza problemelor pe care le avea la genunchi, și-a asigurat un loc între ultimii patru jucători. Ibericul a trecut de numărul 6 mondial, Robin Soderling, cu scorul de  3-6, 6-3, 7-6, 6-1. Problemele mai mari ale spaniolului au fost în primul set, în care a fost condus detașat de suedez și pe care l-a și pierdut în cele din urmă. Cu toate acestea, Nadal a depășit ușor momentul și a câștigat următoarele trei seturi.


Andy Murray a trecut și el de sferturile de finală după o victorie cu scorul de  6-7, 7-6, 6-2, 6-2 în fața francezului Tsonga. Dacă primele două seturi au fost foarte grele pentru tenismanul britanic, el s-a descurcat mult mai bine în următoarele două și s-a impus, în cele din urmă, fără emoții.


Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close