Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal şi Djokovic s-au calificat în turul 3 la Madrid. Sharapova, eliminată

Nadal şi Djokovic s-au calificat în turul 3 la Madrid. Sharapova, eliminată

Nadal şi Djokovic s-au calificat în turul 3 la Madrid. Sharapova, eliminată
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Mai 2011   •   09:34

Rafael Nadal şi Novak Djokovic, primii doi jucători ai lumii, îşi continuă perioadele de invincibilitate, după ce s-au calificat în turul 3 al turneului de la Madrid. În concursul feminin, marea surpriză o reprezintă eliminarea Mariei Sharapova.

 
Rafael Nadal a ajuns la 35 de victorii consecutive pe zgură, învingându-l fără probleme pe Marcos Baghdatis, 6-1, 6-3, şi îşi continuă drumul spre cel de-al treilea titlu pe suprafaţa sa favorită în mai puţin de o lună. În turul următor, ibericul îl va înfrunta pe argentinianul Juan Martin del Potro, care a trecut de Marin Cilic în două seturi, 6-3, 6-0.
 
Va fi unul din acele meciuri în care orice se poate întâmpla. Voi încerca să joc la capacitate maximă, cu agresivitate şi intensitate. Rămâne de văzut cine va câştiga, dar cel care va merge mai departe va avea multă încredere în restul turneului”, a declarat Nadal, prefaţând disputa cu fostul învingător de la Australian Open în 2009.
 
Într-o formă excelentă este şi Novak Djokovic, care l-a învins cu 6-3, 6-4 pe Kevin Anderson şi a ajuns la 28 de meciuri consecutive fără înfrângere în 2011, cel mai bun start de sezon de la Ivan Lendl în 1986 (29 de victorii consecutive). În turul următor, al doilea jucător al lumii va juca împotriva spaniolului Guillermo Garcia-Lopez, o confruntare cu Nadal, pe care toată lumea o aşteaptă, putând avea loc numai în finală.
 
Roger Federer nu a avut deloc un meci uşor împotriva lui Feliciano Lopez, de care a trecut după trei seturi cu tie-break, 7-6, 6-7, 7-6, în timp ce suedezul Robin Soderling s-a calificat mai departe după o victorie la pas în faţa columbianului Santiago Giraldo (6-3, 6-3). Cehul Tomas Berdych a avansat în turul 3, impunându-se cu 6-4, 6-0, în disputa cu Marcel Granollers, iar Andy Murray a avut nevoie de trei seturi pentru a-l elimina pe francezul Gilles Simon (6-4, 3-6, 6-0).
 
În concursul feminin, Maria Sharapova, a opta favorită, a fost eliminată în turul 3, după ce a cedat în două seturi, 5-7, 4-6, în faţa jucătoarei slovace Domenika Cibulkova. În aceeaşi fază, Vera Zvonareva, cap de serie numărul 2, a fost eliminată de Petra Kvitova, care s-a impus cu 6-1, 6-4.

×
Subiecte în articol: Roger Federer Maria Sharapova
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close