Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal şi Federer îl acuză dur pe Ţiriac. Omul de afaceri vrea să implementeze zgura albastră

Nadal şi Federer îl acuză dur pe Ţiriac. Omul de afaceri vrea să implementeze zgura albastră

Nadal şi Federer îl acuză dur pe Ţiriac. Omul de afaceri vrea să implementeze zgura albastră
Sursa foto: ion tiriac
12 Mai 2009   •   13:25

Banii nu aduc mereu şi popularitatea. Fostul tenisman Ion Ţiriac i-a scandalizat pe idolii publicului Rafael Nadal, Roger Federer şi pe surorile Williams după ce a luat o decizie foarte controversată. Manager al openului "Master 1000" de la Madrid, Ţiriac intenţionează să folosească zgură de culoare albastră în loc de roşie. Jucătorii, însă, s-au declarat foarte ataşaţi de culoarea tradiţională a zgurei, opunându-se total ideii noi.
Ion Ţiriac şi-a pus în cap lumea tenisului după ce s-a gândit că o zgură albastră ar duce la o competiţie mai spectaculoasă, informează evz. Turneul de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 7 milioane de euro, se dispută pe zgură, cele mai multe dintre terenul fiind roşii. Totuşi, unul de antrenament este albastru, iar această culoare i se pare cea mai potrivită afaceristului român.
?Sunt total împotriva acestei idei! Roşul este culoarea tradiţională pentru jocul de zgură şi aşa ar trebui să rămână. Tenisul nu este doar un showbiz, sunt alte lucruri mai valoroase, precum istoria şi tradiţia", a declarat Rafa Nadal, numărul unu mondial şi un tenisman considerat aproape imbatabil pe zgură.
?Nu doresc să joc pe zgura albastră. Mie îmi place zgura de culoare roşie, cea tradiţională?, a fost şi reacţia lui Roger Federer, care este de părere că, adoptând zgura albastră, tenisul masculin ar pierde una dintre tradiţiile sale de valoare.
Cei doi nu au fost singurii enervaţi de decizia lui Ţiriac. Venus şi Serena Williams şi tenismanul spaniol Juan Carlos Ferrero s-au declarat şi ei revoltaţi, încercând să determine schimbarea deciziei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Rafael Nadal Roger Federer
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close