Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal şi Roddick părăsesc Australian Open din sferturile de finală!

Nadal şi Roddick părăsesc Australian Open din sferturile de finală!

Nadal şi Roddick părăsesc Australian Open din sferturile de finală!
Sursa foto: rafael nadal
26 Ian 2010   •   14:30

Ultimele două sferturi de finală de la Australian Open au furnizat tot atâtea surprize. Deţinătorul trofeului şi, totoată, numărul 2 mondial, Rafael Nadal, s-a retras din probleme medicale la scorul 0-2 la seturi în partida cu Andy Murray. Tot marţi, americanul Andy Roddick a fost eliminat de croatul Marin Cilic. Cei doi învingători de luni se vor întâlni, astfel, în cea de-a doua semifinală a turneului de la Melbourne.
În primul meci al zilei, Andy Roddick a cedat, surprinzător, în faţa celui de-al 14-lea favorit, Marin Cilic. Americanul a pierdut primele două seturi şi părea să fi ieşit din joc, dar a întors apoi situaţia, egalând la doi. În cele din urmă, însă, Cilic a oprit fuleul lui Roddick şi a luat al cincilea set şi, implicit, locul în semifinalele de la Melbourne. Scorul final al partidei a fost 7-6, 6-3, 3-6, 2-6, 6-3.
Cel mai important meci jucat până în acest moment la Australian Open a fost, de departe, duelul "titanilor" din sferturi, Rafa Nadal (locul 2 mondial) şi Andy Murray (locul 5 mondial). Poate spre surprinderea spectatorilor, britanicul s-a descurcat admirabil de bine şi faţa campionului en-titre şi a câştigat primele două seturi, 6-3, 7-6. În al treilea set, Nadal a cedat primele trei game-uri, iar apoi a cedat în faţa durerilor din zona genunchiului. Murray merge în semifinale, unde îl va întâlni pe Marin Cilic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close